Dubbla visningar

De senaste åren har det blivit en allt större tillströmning av medlemmar till filmstudion. Det är naturligtvis väldigt roligt, men det har också fått till följd att alla intresserade inte kunnat garanteras en plats i salongen.

Därför tar vi nu steget att pröva med två visningar av den film som står på programmet på respektive visningsdag. Det är även fortsättningsvis lördagar som gäller. Visningarna kommer att starta klockan 13:00 och 16:00. Du väljer i förväg då du köper medlemskort vilken visning du önskar gå på under terminen – Studio 1 (kl 13) eller Studio 2 (kl 16). Kostnaden för medlemskort är som tidigare 200 kronor och du kan antingen swisha eller betala kontant.

Vi erbjuder även förköp av kort. Vid det tillfället säljer vi hälften av medlemskorten till Studio 1 och Studio 2. På så vis finns det möjlighet att lösa medlemskap både via förköp och vid visningarna följande lördag. Vi begränsar köpen av medlemskort till max 2 per person.

Vi fortsätter också med betygsättning av filmerna. Det sker då efter varje visning. Det är en överväldigande majoritet som brukar ta tillfället i akt att avge sitt omdöme. De filmer vi visade i våras fick följande betyg (på en skala från 1 till 5).

Min pappa Toni Erdmann: 3,9
Läxan: 3,3
Jätten: 3,7
Under sanden: 4,2
Me and Earl and the dying girl: 4,0
Dottern: 3,9

Välkommen till höstens visningar!

Styrelsen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s