Dubbla visningar

De senaste åren har det glädjande nog blivit en allt större tillströmning av medlemmar till filmstudion. Därför tar vi nu steget att pröva med två visningar av den film som står på programmet respektive visningsdag. Tipsa gärna era filmintresserade vänner!

Även fortsättningsvis är det lördagar som gäller. Visningarna kommer att starta klockan 13 och 16. Du väljer i förväg, när du köper medlemskort, vilken visning du önskar gå på under terminen – Studio 1 (kl 13) eller Studio 2 (kl 16). Kostnaden för medlemskort är som tidigare 200 kronor och du kan antingen swisha eller betala kontant.

Lördagen den 9 september klockan 12 erbjuder vi förköp av kort i Alingsås Biblioteks entré. Vid det tillfället säljer vi upp till 170 kort (av 220) per studio. På så vis finns det möjlighet att lösa medlemskap både via förköp och vid visningarna, så långt korten räcker. Vi begränsar köpen av medlemskort till max 2 per person.

Vi fortsätter också med betygsättning av filmerna. Det sker då efter varje visning. Det är en överväldigande majoritet som brukar ta tillfället i akt att avge sitt omdöme. De filmer vi visade i våras fick följande betyg (på en skala från 1 till 5).

Min pappa Toni Erdmann: 3,9
Läxan: 3,3
Jätten: 3,7
Under sanden: 4,2
Me and Earl and the dying girl: 4,0
Dottern: 3,9

Välkommen till höstens visningar!

Styrelsen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s